Nyheter

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Oppskrift: Kentucky Fried Gjedde

Her får du Sørsida's enestående gjeddeoppskrift. Den er enkel, nydelig, klassisk og ny på en gang - og svært enkel å lage. Dette er den nye standarden. Heretter er det ingen annen gjeddeoppskrift verdt å beholde.

Les mer …

Special Day's

På Sørsida er hver dag en fest! I tillegg til en relativt fast meny, så gjør vi et sprell hver ukedag. Les videre for å finne den dagen og det tilbudet som frister deg mest!

Les mer …

Steak n' Ribs

Vår High Season meny treffer jaggu bredt, men vi har et alternativ også - nå som vi endelig har fått kloa i vaskeekte spare ribs (og ikke bare sånne små baby backs som du av og til får på Meny). Sjekk ut denne gruppemenyen!

Les mer …

Spelle på Sørsida?

Vi huser gjerne konserter i sjangere som matcher innholdet i vår restaurant. Normalt booker vi ikke band selv, men tilrettelegger for band som ønsker å spille her. Vi er altså ikke en vanlig konsertbooker som betaler artister honorar, men lar arrangører motta billettinntektene de selv har bestemt billettprisen på.

Les mer …

Bestill takeout online!

Mange har etterlyst dette - og det har tatt lengre tid enn vi trodde å få denne løsningen på plass, men nå kan du altså bestille takeout via vår onlineløsning. Frem til januar er opplegget slik at du betaler når du henter. I løpet av januar vil løsningen bli slik at du betaler når du bestiller.

Les mer …

  • 1
  • 2

Undermeny

Åpningstider

Man stengt
Tirs-tors 15:00-21:30
Fre-lør 15:00-23:00
Søn 15:00-21:30
Fre-lør stenger kjøkkenet 22:00.
Andre dager stenger kjøkkenet 21:00.

Om oss

Påtenkt siden 2013, stiftet 12.04.2016 - åpner 27.07.2016!
Les historien ...