Nyheter

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Spelle på Sørsida?

Vi huser gjerne konserter i sjangere som matcher innholdet i vår restaurant. Normalt booker vi ikke band selv, men tilrettelegger for band som ønsker å spille her. Vi er altså ikke en vanlig konsertbooker som betaler artister honorar, men lar arrangører motta billettinntektene de selv har bestemt billettprisen på.

Arrangøren må selv stå for lyd-/lysteknikk og promotering av konserten - samt billettør. Sørsida bidrar selvsagt i promoteringen via våre nettsider, sosiale medier og har plass til plakater og flygeblader i vårt lokale. Vi har et billettsystem som muliggjør forhåndsbestilling (reservasjon) av billetter - og tilrettelegger gjerne for bruk av dette. Vi anbefaler også at det settes en litt hyggeligere pris til de som benytter seg av reservasjonsmuligheten. Det er selvsagt også anledning til å benytte seg av andre billettsalgtjenester - men dette er da arrangørens eget ansvar.

Get-in og lydprøve må være ferdig innen kl. 15:00. Tidligste mulige spillestart er kl. 21:30. Vi er først og fremst en restaurant, så våre spisegjester kan reservere bord helt frem til kl. 20:00 og må da selvsagt få spise ferdig. Covercharge kan bare kreves inn fra kl. 21:30 (eller når alle reserverte bord er ferdig "spist"). Åpningstiden for arrangementet er åpent for diskusjon, men normalt stenger vi ikke senere enn 01:30..

Kapasiteten vår er ca 80 gjester dersom alle skal ha sitteplasser, men vi kan fint slippe inn 120 dersom det ikke er viktig at alle sitter. "Scenen" er ikke en scene, men om artisten ønsker å dekke det kan vi selvsagt leie inn 40cm høye scenemoduler. Arealet som passer til scene har rom for en trio. Større grupper kan vi tilpasse for under spesielle betingelser.

Artister og crew får et gratis måltid med tilhørende drikke. Sørsida har dessverre ikke noe backstageområde, men det er selvsagt mulig å stemme gitarer etc på vårt felles bakrom. Aldersgrense for artister, gjester og arrangører er 20 år.

Vi er også interessert i å høre fra DJ's som tror de kan matche sjangere som kler huset. Egne betingelser gjelder for DJ's - ta kontakt!

Om du ønsker å spille her, så send oss litt musikk (og gjerne video). Når alt er booket og klart, så trenger vi også et høyoppløst foto eller to, en kort og presis tekst - samt at dere definerer hva slags billettpris dere ønsker å ta. Lenker til YouTube-klipp eller annen lignende media er også nyttig.

Ser frem til å høre fra deg!

Undermeny

Åpningstider

Man stengt
Tirs-tors 15:00-21:30
Fre-lør 15:00-23:00
Søn 15:00-21:30
Fre-lør stenger kjøkkenet 22:00.
Andre dager stenger kjøkkenet 21:00.

Om oss

Påtenkt siden 2013, stiftet 12.04.2016 - åpnet 27.07.2016!
Les historien ...