Selskapsmenyer julen 2018

Meny 1

Flaket torsk på petit pois purée, puffet baconsvor og beurre blanc

*

Hjort med sellerirotpurée, pærekimchi, røkt confit potet og bjørnebær aigredoux

*

Rømmegrøt med brunet smør, iskrem, kandisert fenalår og nøtter

449,-pp med aperitiff, drikkemeny og kaffe 898,-

Meny 2

Rakfisk fra Valdres på grillet svele med gravet eggeplomme og akevittgelè

*

Juletallerken med ribbe, røkt pinnekjøtt, surkål, Rotmos, glaserte poteter og sjysaus

*

Hjemmelagd karamellpudding med multeis og smuler

499,-pp med aperitiff, drikkemeny og kaffe 948,-pp

Lutefisklag

Lutefisk fra Værøy med sprøstekt bacon, ertepurè, glaserte poteter og smørsaus

1 servering 299,-pp 2 serveringer 499,-pp

Pinnelag

Røkt pinnekjøtt med vossakorv, Rotmos, glaserte poteter og sjy

1 servering 299,-pp 2 serveringer 499,-pp

Juletallerken

Ribbe, medisterkake, røkt pinnekjøtt, surkål, rotmos, glaserte poteter og sjysaus

299,-pp